Tja bloggen!

Sorry för dålig uppdatering.. Men ni vet hur det blir. Det har vart Julafton, Juldagen, Annandan och festerna har bara avlöst varandra! Tänkte bjuda på lite pix från min helvilda vecka iallafall!


Jag och polarn Linda på uppesittarkväll dagen före julafton...


Sitter med flugan på i "ingifta" moster Sandras knä på julafton


Jag och moster Jennie myser


Jag och polarn Jim tar en öl på juldan


Två timmar senare hittade jag en snygg brud att hångla med


Idag har jag bara myst på med Monopol och en cider hos några grannar.



Ja, vad kan man säga? I love christmas! Nu vankas det nyår men då ska morsan och farsan bort till Kittelfjäll i en vecka och då får jag bo hos farfar. Det blir nice det! Han har en trevlig katt som jag brukar jaga. Hur har eran jul varit kompisar?

Roligt!

Idag har det hänt grejer kan jag säga! Pappa har nämligen köpt sig en ny skoter idag och då fick även jag åka med en liten bit. Det var ganska fränt eftersom att jag aldrig gjort det förut. Särskilt roligt var det när jag kastade ut tungan och fångade upp snöflingorna medan jag åkte. Det var lajbans minsann! Jag fick dock inte sitta själv på skotern utan mamma hade mig i sin jacka under de ungefär 30 sekunderna jag fick åka.. Sedan när dom for ut på sin riktiga skotertur fick jag inte ens följa med.. Vilka jävlar alltså!

Men roligt var det så länge det varade iallafall.. Inte är det många mexicanare som åkt skoter inte! Och förresten, god jul på er kompisar!

Läskigt på tv'n!

En av mina favoritgrejer att göra är att se på tv.. Men idag blev det nästan för mycket! Huvva vilken läskig hund!



En dag i snön!

Tjaba kompisar! Vad gör ni idag? Idag har jag vart ute och lekt i snön en massa (det är MASSOR snö här uppe nu) och sen så har vi mest slappat i soffan. Tack och lov så har den läskiga jordgubbsdoften börjat släppa ur pälsen min nu också. Nä hörrni, jag förstår inte varför människorna ska hålla på och duscha hela tiden. Det är ju bara kladdigt och jobbigt.. Fast jag måste dock erkänna att min päls är riktigt mjuk just nu och det är ju roligt.. Men nu ska jag ta mig en pnap i soffan. Morsan tycker att det är lustigt att jag sover så mycket. Jag somnar vid elva på kvällen och sover till elva på morgonen och sedan brukar jag oftast ta lite kortare tupplurer på det. Men ska man orka springa och leka mycket så måste man ju samla energi nån gång, eller hur?



Idag har mamma varit dum!

Jag låter bilderna tala för sig själv...





Jag ska aldrig mer bada i hela mitt liv! Huvva! Dessutom har min päls fått en äcklig jordgubbsdoft nu.. Jag är väl ingen sablans doftgran heller?

Busdag!

Sorry för dålig update folks. Jag har varken hunnit med att fota något eller gjort något särskilt idag. Morsan och farsan har befunnit sig i stan och handlat julklappar så jag har fått vara själv hemma. Men eftersom att de båda läser min blogg så ska jag inte berätta vad jag gjort för bus medan de varit borta! Muhahaha.

Äh, jag bjuder på en gammal bild på mig och morsan.




PS! Jag vill bara ha hårda klappar i julklapp. Annars blir jag arg och bits!

Så här mysigt har vi det idag!


Bloggfritt på helgerna?

Hej kompisar! Sorry för dålig uppdatering men jag har tänkt göra som de andra storbloggarna och ta en bloggpaus över helgerna.. För å hinna me allt annat liksom.. Eller, nää nu skämtar jag. Jag har egentligen inget jag behöver hinna med.. Jag har legat på min matta och tuggat på leksaker hela dagen.. Morsan har jobbat och farsan har snickrat ihop nån konstig grej på golvet.. Så jaa, det var väl min helg.. Lite pizza har jag mumsat på också, smaskens!

Nu ska vi slöa i soffan och se en rulle. Slappt värre!

Matkoma

Vad gör ni idag kompisar? För mig har det varit en extremt händelselös dag. Däremot så har jag riiktigt mycket magknip just nu! Morsan var nämligen dum och prövade ställa fram hela min dagsranson med mat på en gång idag. Hon måste ha fått hjärnsläpp och glömt bort hur glupsk jag är? Det tog nämligen bara fem minuter för mig att sluka ALL mat.. Fem minuter senare kom matkoman.. Och sen dess har jag legat i framtstupa sidoläge i sängen.. Ujuj, som det känns just nu vill jag aldrig mer äta igen! 

Eller jo, en sak till har jag gjort idag! Jag ville kolla om jag gått upp i vikt av all mat jag proppat i mig och visst hade jag det! Jösses vad jag har växt sen jag flyttade från Härnösand och bara vägde 608 gram. Nu visar ju vågen nästan två kilo för bövelen! Eller 1.9 visar den för att vara exakt. Huvaligen, snart kan jag och alla pitbulls där ute slåss på riktigt! Grrrr!


 


Sliten efter att ha tömt både mat och vattenskålen



Här hittade morsan mig halvdöd 10 minuter senare. Phu!

Vapenvila



Idag har jag och Katten vapenvila. Iallafall för några sekunder. Snart ska han allt få sig igen!

Jag har färgat håret prickigt idag!








Stiligt va?

Gääsp, man blir trött av att blogga...


God morgon!

Tjena kompisar! Idag kan jag säga att det har varit en rolig morgon! Först så fick jag mig en ordentlig sovmorgon och sov till klockan tio - hur lyxigt är inte det? Sen så vaknade jag av att katten kom inhoppandes i sovrummet och lekte och sprang runt som tusan under sängen. Eftersom att jag tycker att det är lite läskigt där under så låg jag kvar i min bädd och kollade inte så mycket närmare på vad katten höll på med. Sen så vaknade morsan och upptäckte till sin förskräckelse att katten tagit in en fågel (!) i huset (han har en kattlucka som gör att han kan komma in och ut när han vill).

Så självklart uppstod ju värsta fighten mellan dom två. Jag försökte också vara med på ett hörn men eftersom att vi har ett litet staket i sovrummet som inte gör att jag tar mig in i resten av huset så var det inte så lätt. Katten hoppade hur som helst smidigt från stol till stol med fågeln i munnen och morsan jagade honom. Tillslut så sprang han in under sängen och gömde sig igen. Då hämtade morsan en skurmopp som hon jagade bort katten ut i köket med. När dom var där i köket och höll på såg jag min chans att pröva en ny maträtt eftersom att fågeln låg kvar under sängen. Så jag tog fågeln i munnen och sprang och gömde mig med den på min lekmatta (det lilla staketet hade morsan sparkat ner i stridens hetta).

Jag hann dock inte tugga på den särskilt länge innan morsan kom och slet den ur munnen på mig. Tur var väl det kanske, för den smakade ändå mest fjädrar. En riktigt rolig morgon har det då varit, tänk om alla mornar kunde vara så här!

Learn to know me part 2

Okej, nu har jag berättat lite om mig själv i text. Här kommer några bilder så ni får se hur snygg jag är!



En liten lort på inte ens åtta veckor!



Jag och farsan på väg från Härnösand till Piteå





Leker vid soffan, nio veckor gammal



Här är jag elva veckor och har kommit på hur roligt man kan ha det bland alla löv!



En trött bakissöndag



När jag var femton veckor gammal fick jag en ny tjocktröja!



16 veckor gammal. Pappa gjorde om lite i huset och jag snodde åt mig en träbit att gnaga på. Mumma!



18 veckor gammal och såg snö för första gången. Läbbigt!



20 veckor och leker med kussen Lovis. Hon är bara en månad äldre än mig! Men jag kunde både gå och springa lååååååååångt före henne. Hon ligger mest bara ner och dregglar på saker...

Learn to know me

Okej, det här är alltså min nya alldeles egna blogg. Jag tänkte att jag skulle inleda med att berätta lite om mig själv. Jag är en chihuahuakille på exakt fem månader och 1,6 kilo. Det kanske inte ses som mycket för världen men jag är tuffare än vad man kan tro! Vi har tillexempel en fegis till katt här i huset som jag bossat över sedan jag flyttade hit när jag var åtta veckor gammal. och som ni kan se på bilden i förra inlägget så är han betydligt mycket större än mig!

Här har jag kopierat en lista från någon annan loosers blogg som jag fyllt i för att ni ska få lite mer info om den coolaste killen i stan!

1. Namn: Ozzy "Åzzit" Hurtig Berglund (Ricky Sprocket på stamtavlan)

2. Exakt ålder : 5 månader prick idag!

3. Vart bor du: Piteå

4. Bor tillsammans med: Morsan, farsan och en katt som heter Katten

6. Färg på ditt hus: Mitt hundhus är Giraff-mönstrat, men det stora huset är ljusgrått!

7. När är du född: 7 juli 2008

8. Klass: Det är bara töntar som går i skolan.

9. Favoritmat: Korv - helt klart!

10. Duschat idag: Öööhm.. Det var nog några månader sen sist.. Men jag slickar på mig själv varje dag!

11. Kramat någon idag: Har du prövat krama någon med armar som bara är en halv decimeter långa? Vavava?

12. Pussat någon idag: Jag slickade nyss morsan i näsan om det räknas..

13. Vad har du ätit?: Jag snodde åt mig en stripsbit för ett tag sen.

14. Dagens klädsel: Naket, men militärjackan åker på när jag går ut!

15. Dagens roligaste: Att sova hos mormor och morfar!

16. Hårfärg: Svart, vitt och lite brun/beige. Men funderar på att färga rosa...

17. Har du pojk-/flickvän: Halåååå, jag har ju inte ens fått några ballar än!

18. Vem pratade du med senast: Jag skällde lite på grannen för ett tag sen, men han svarade inte..

19. Vad på dig själv är du mest nöjd med: Jag har en riktigt snygg svans!


- Favorit-

20. Film: Vi såg en film som hette Saw nyss, den var grym!

21. Musik: Hårdrock, allt annat är för mesar! Ozzy Osbourne är bäst så klart!

22. Syssla: Att springa fram och tillbaka med tungan ute tills den blir torr!

23. Dryck: Öl, men av någon konstig anledning blir jag aldrig bjuden..

24. Färg: Svart. det ser ni väl på bloggen?

25. Land: Mexico så klart!

26. Årstid: En sak är då säker, jag gillar inte vintern!

- Senaste-

27. Personen du tänkte på: Katten

28. Personen du kysste: Morsan i näsan

29. Gången du spydde: Jag spydde upp lite vatten när jag drack för fort för ett tag sen..

30. Gången du grät: Min moster kastade en studsboll i min skalle för några dagar sen, de gjorde ont!!!

31. Pizzan du åt: Jag får bara smaka skinkbitarn

- Antingen eller-

32. Svart eller vitt: Svart har jag ju sagt.

33. Hund eller katt: Att bita på: katt, men annars hund.

34. Singel eller upptagen: Tjejer är bara äckliga och jobbiga.

35. Svart hår eller blont: Svart är det enda rätta!

36. Choklad eller lakrits: Bara för att det är nåt som jag tydligen kan dö av så säger jag CHOKLAD!

- Vad- 

37. Gör dig glad: En riktigt god korvbit!

38. Gör dig ledsen: Att få klorna klippta, så jävla onödigt och jobbigt!

39 Vad vill du helst göra nu: Knapra påå chipsen som morsan har i en skål på bordet...

40. Önskar du att du slapp göra: Gå ut och bajsa i snön, hallå, det är ju så mycket enklare (och varmare) i förrådet.

41. Önskar du dig i födelsedagspresent: En korvring.





Tjaba!

Morsan och farsan är bakis och jag har tråkigt så jag tänkte att jag skulle börja skriva lite om mig och mitt liv. Kommer mer sen. Nu ska jag jävlas lite med katten. Vi hörs!



RSS 2.0